Smeštaj na Tasosu

Najpovoljnije cene
Apartmanski smeštaj
Hotelski smeštaj

Prevoz do Tasosa

Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz

Sportske aktivnosti

Shopping
Garderoba, suveniri, nakit
Sportovi na vodi

Tasos - letovanje

Aranžmani
First minute popusti
Last minute popusti

Skala Prinos, Tasos - Apartmani i hoteli

Skala Prinos - Hotel Alea and Suites - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Alea Hotel & Suites 4* je novoizgrađeni hotel koji predstavlja spoj elegantnog i modernog. Prostire se na površini od oko 30.000 m2, uz široku peščanu plažu na samo par kilometara od mesta Skala Prinos. Sastoji se od više jednospratnih ili dvospratnih zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani. Ovaj hotel ima visok kvalitet usluge, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje tako da je idealan kako za parove tako i za porodice sa decom. -...
Skala Prinos - Hotel Apartmani Kazaviti - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Lokacija: Nalazi se u borovoj šumi na oko 100m od plaže. Od Skale Prinos je udaljen 1 km, od luke Limenas 19 km, a od Limenarije i Potosa 30 km. - Hotelski sadržaji: Poseduje bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena, bar pored bazena i u basti, saunu (uz dopLatu), teretanu (uz doplatu) i parking.Internet se može koristiti uz doplatu na licu mesta.Klima se doplaćuje 5 Eura dnevno (na licu mesta), krevetac je 8 Eura dnevno (na licu mesta), sef je...
Skala Prinos - Hotel Ilio Mare - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Položaj: Hotel je smešten u mestu Skala Prinos. Od mesta Prinos hotel je udaljen oko 1 km, oko 19 km od Limenasa. Hotel se nalazi na peščanoj Dassilo plaži, koja je nagrađena plavom zastavom zbog kristalno čistog mora. Hotel od plaže deli ulica. Leželjke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit. - Sadržaj: U okviru hotelskog kompleksa nalaze se recepcija, ostava za prtljag, spoljašnji bazen, dečiji...
Skala Prinos, Tasos, Grčka - Veliki izbor aranžmana, apartmana i hotela za leto 2017, First i Last minute
Prinos je jedno u nizu manjih mesta, koje se nalazi na severozapadnoj obali Tasosa, između turističkih naselja Skala Rahoni i Skala Kalirahis.

Skala Prinos je jedna od najlepših plaža na Tasosu, sa gotovo karipskom lepotom pejzaža i divnom čistom vodom. Iznad tirkiznog mora nadvija se drveće, tako da je na nekim mestima na plaži moguće naći i prirodni hlad. Plaža je široka i peščana, sa jednim manjim delom koji je kamenit i obrastao drvećem.
Skala Prinos, Tasos, Grčka - Veliki izbor aranžmana, apartmana i hotela za leto 2017, First i Last minute

Skala Prinos ima svoju uređenu marinu gde pristaju veliki brodovi, ali i hotelski smeštaj na Tasosu na kome bi mu pozavidela i mondenska letovališta. „Ilio Mare Thassos Resort” hotel sa pet zvezdica, izlazi na more i plažu na kojoj rastu palme, ali ima i veliki, lepo dekorisan bazen.
Noćni život i zabava na Tasosu su vrlo raznovrsni i nude za sve ukuse i uzraste odgovarajući sadržaj.Zabava na Tasosu počinje od jutra i traje duboko u noć

Noćni život - Tasos

Diskoteke, barovi, taverne
Bogat noćni život
Odličan provod
Pre nego krenete na letovanje, proverite vremensku prognozu za Tasos. Pouzdana vremenska prognoza pokazaće Vam kakve vas vremenske prilike očekuju.

Vremenska prognoza

Vremenske prilike na Tasosu
Temperatura mora
Temperatura vazduha
Preporučujemo Vam odmor na najzelenijem grčkom ostrvu, na kome ćete uživati u plažama sa belim peskom i smaragdnom, toplom moru.

Tasos - plaže

Tirkizna voda
Peščane plaže
Plaže sa plavom zastavicom
Letovanje na Tasosu pruža mogućnost da uživate u izletima i znamenitostima ovog ostrva kojih je zaista mnogo, od predivnih plaža do arheoloških nalazišta.

Šta obići

Izleti, obilasci
Turističke atrakcije
Znamenitosti