Prevoz do Tasosa

Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz

Tasos - letovanje

Aranžmani
First minute popusti
Last minute popusti

Tasos - plaže

Tirkizna voda
Peščane plaže
Plaže sa plavom zastavicom

Vremenska prognoza

Vremenske prilike na Tasosu
Temperatura mora
Temperatura vazduha

Pahis, Tasos - Apartmani i hoteli

Pahis - Hotel Louloudis Boutique - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Hotel Louloudis Boutique 3* - U mestu Pahis lociran je ovaj prelep hotel koji se nalazi u prelepom okruženju i odiše prijatnom atmosferom uz vrlo kvalitetnu uslugu koju pruža. - Hotel je izgrađen 2005 godine i ima 40-ak soba. - Sobe su dvokrevetne, suite i mezonete. Svaka poseduje AC, SAT TV, mini frižider, sef, fen, balkon, kupatilo, telefon, internet. - Sam hotel poseduje restoran, bar, recepciju, menjačnicu, parking, uredjenu baštu, bazen...
Pahis - Hotel Vila Natasha - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Hotel se nalazi na 250m od Glifonery plaze, 8km od Limenasa, u delu koje se zove Pahis, nedaleko od mesta Skala Rahoni. - Hotel ima recepciju sa sefovima, restoran, bar, wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), mali bazen i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. - Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uređaj, krevetac (na upit, bez doplate), TV, mali frižider i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4...
Pahis, Tasos, Grčka - Letovanje 2017 - Aranžmani, apartmani i hoteli, First i Last minute
Pahis (Pachis Beach) predstavlja jednu veoma lepu i dugu plažu na Tasosu. Okolina plaže je načičkana žbunastim tamariks drvećem. Ovo drveće pruža odličnu zaštitu od sunca, tako da na plaži možete da provedete i ceo dan, a da ne strahujete da ćete da izgorite.
Pahis, Tasos, Grčka - Letovanje 2017 - Aranžmani, apartmani i hoteli, First i Last minute

Plaža Pahis, koja se nalazi na krajnjem severu Tasosa, u svom sastavu ima i nekoliko velikih taverni, restorana i kafebarova. Letovanje na Tasosu uz dosta hladovine i parking mesta u hladu, može da bude idealno ako posetite plažu Pahis.

Letovanje na Tasosu pruža mogućnost da uživate u izletima i znamenitostima ovog ostrva kojih je zaista mnogo, od predivnih plaža do arheoloških nalazišta.

Šta obići

Izleti, obilasci
Turističke atrakcije
Znamenitosti
Shopping na Tasosu podrazumeva da se u svakom od mesta nalazi puno prodavnica, suvenirnica, restorana, firmiranih butika, zlatara, ali i kineskih radnji.

Sportske aktivnosti

Shopping
Garderoba, suveniri, nakit
Sportovi na vodi
Noćni život i zabava na Tasosu su vrlo raznovrsni i nude za sve ukuse i uzraste odgovarajući sadržaj.Zabava na Tasosu počinje od jutra i traje duboko u noć

Noćni život - Tasos

Diskoteke, barovi, taverne
Bogat noćni život
Odličan provod
Najbolja i najpovoljnija ponuda hotela i apartmana na Tasosu, autobuskim, avio ili sopstvenim prevozom. First i last minute popusti.

Smeštaj na Tasosu

Najpovoljnije cene
Apartmanski smeštaj
Hotelski smeštaj