Noćni život - Tasos

Diskoteke, barovi, taverne
Bogat noćni život
Odličan provod

Tasos - letovanje

Aranžmani
First minute popusti
Last minute popusti

Šta obići

Izleti, obilasci
Turističke atrakcije
Znamenitosti

Smeštaj na Tasosu

Najpovoljnije cene
Apartmanski smeštaj
Hotelski smeštaj

Makryammos, Tasos - Apartmani i hoteli

Makryammos - Hotel Makryammos Bungalows - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Poznati, Makriamos Bungalovi nalaze se na 20 km od glavne luke u Limenasu. Ceo kompleks i okruženje predstavljaju jedinstvenu prirodnu lepotu, koja je ostala netaknuta uprkos izgradnji i modernizaciji. - Kompleks čini glavna zgrada i 200 soba standardnih i superior, koje sve imaju idiličan pogled ka kristalno čistom moru i plaži srebrnog peska. - Netaknuta priroda u kombinaciji sa modernim i komfornim smeštajem i brojnim zabavnim sadržajima za...
Makryammos, Tasos, Grčka - Leto 2017 - Hoteli, apartmani, aranžmani, First i Last minute
Makryammos Beach - Makriamos plaža predstavlja peščanu plažu koja mami uzdahe svojim izgledom. Prelepa plaža na Tasosu, kojoj turisti najčešće prilaze čamcem, predstavlja jednu od omiljenih za turiste koji se odluče za letovanje na Tasosu. Čitav kompleks i okolina puni su bungalova u kojima odsedaju turisti, što može da umanji sam prostor plaže.
Makryammos, Tasos, Grčka - Leto 2017 - Hoteli, apartmani, aranžmani, First i Last minute

Zabava na Tasosu i to na plaži Makriamos, počinje rano ujutru i traje ceo dan, do duboko u noć. Na plaži možete da uživate kako u hrani poput girosa i pomfrita, tako i u raznim koktelima, ali i standardnim osvežavajućim pićima i pivu.

Shopping na Tasosu podrazumeva da se u svakom od mesta nalazi puno prodavnica, suvenirnica, restorana, firmiranih butika, zlatara, ali i kineskih radnji.

Sportske aktivnosti

Shopping
Garderoba, suveniri, nakit
Sportovi na vodi
Pre nego krenete na letovanje, proverite vremensku prognozu za Tasos. Pouzdana vremenska prognoza pokazaće Vam kakve vas vremenske prilike očekuju.

Vremenska prognoza

Vremenske prilike na Tasosu
Temperatura mora
Temperatura vazduha
Do Tasosa se može doći na različite načine. Na raspolaganju su Vam autobuski, sopstveni ili avionski prevoz, a izbor zavisi od Vaših želja i mogućnosti.

Prevoz do Tasosa

Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz
Preporučujemo Vam odmor na najzelenijem grčkom ostrvu, na kome ćete uživati u plažama sa belim peskom i smaragdnom, toplom moru.

Tasos - plaže

Tirkizna voda
Peščane plaže
Plaže sa plavom zastavicom