prethodna
Limenas - Hotel Makryammos Bungalows
Limenas - Hotel Makryammos Bungalows
sledeća
Limenas - Vila Aleksandra
Limenas - Vila Aleksandra

Arhiva: Limenas - Hotel Pegasus

Limenas - Hotel Pegasus - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
  • Cena:
  • od 27 € / dan do 57 € / dan / dan
  • Kategorizacija smeštaja:
  • Destinacije:
  • Limenas
  • 2016
Specijalni popusti:
- 5% popusta za uplate do 15.04.2017. (za uplate u celosti do 30.04.2017.)

Cene u 1/2 su izražene po osobi na bazi noćenja sa doručkom ili polupansionom a u apartmanu dnevno na bazi najma.

Cene date u tabeli u eurima su informativnog karaktera i podložne promenama. Molimo Vas da za trenutno važeći cenovnik kontaktirate agenciju.
Grčka
Zemlja bogova i boginja, mitova i legendi, postojbina mnogih nauka, otadžbina najvećih umova Starog veka, kolevka olimpijskih nadmetanja… i najbolja moguća ponuda za vaš odmor… Grčka je najbolja kombinacija starog i novog, drevnih spomenika kao svedočanstva burne istorije o mnogim zbivnjima u drevnoj Heladi... Ona je kao cvet iskopan iz zemlje, cvet malo okrnjen, ali lep i večit zbog svoje starosti i lepote uklesane u kamenu...

Tasos
Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga. Do njega se trajektom od Keramotija plovi 40 min. Ono što ga izdvaja od bezbroj drugih ostrva u Grčkoj svakako je njegova raskošna lepota. Od najvišeg planinskog vrha pa sve do mora spuštaju se nepregledne borove šume i bujna vegetacija, zbog koje je nazvano šuma koja pliva.

Limenas
Glavni grad ostrva Tasos i glavno sedište turizma na ovom prelepom ostrvu. Grad ima 3.500 stanovnika i sagrađen je na mestu antičkog grada Tasosa. Karakteriše ga lepo šetalište uz more, kao i trgovačka ulica sa puno najrazličitijih prodavnica, kafića i restorana, dve gradske plaže i mnoštvo plaža u okolini.

Hotel Pegasus 3*
Ovaj porodični hotel tradicionalnog stila, ima raspoloživo 30 sa ukusom opremljenih soba. Nalazi se u samom centru Limenasa, na oko 700 m od glavne gradske plaže i na samo stotinka metara od mnogobrojnih restorana, barova, prodavnica suvenira. Iako blizu epicentra svih događanja, hotel ipak odlikuje mirna atmosfera i pruža idealan odmor. Sadržaji i usluge hotela: restoran, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, lobi, TV sala, bar, snek bar, fitness soba, parno kupatilo. Sve sobe hotela imaju ili odvojene ležajeve ili bračni, kupatilo sa tuš kabinom, klimu, televizor sa satelitskim programima, fenom za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola, a večera meni.
www.thassos-pegasus.com

Popusti i doplate:
- Dete od 0-2.99 godina besplatno
- Dete od 3-11.99 godina plaća 50% od cene
- Treća odrasla osoba ima popust 30% popusta
* za sve informacije pozovite se na www.tasos-info.rs
+381 11 3233 652
+381 11 3347 038
Čumićevo sokače, lok. 138, Beograd,
Beograd,
Srbija (RS)