prethodna
Limenas - Vila Kipos II
Limenas - Vila Kipos II

Arhiva: Limenas - Vila Panos

Limenas - Vila Panos - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
  • Cena:
  • od 1 € do 1 € + din. deo
  • Destinacije:
  • Limenas
  • 2016
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
Limenas - Vila Panos
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Paket aranžman (apartmanski smeštaj i autobuski prevoz)

Dinarski deo cene aranžmana:
9000 dinara za odrasle / 7000 dinara za decu (od 2-12 god.)

Za smene od 23.05. i 20.09. dinarski deo cene aranžmana iznosi:
5000 dinara za odrasle / 4000 dinara za decu (od 2-12 god.)

Za sopstveni prevoz dinarski deo cene aranžmana se umanjuje za 6000 dinara po plativoj osobi, osim za smene od 23.05. i 20.09. gde ne postoji umanjenje.

Povratna karta za trajekt: 10 € (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

Popusti:
- 20% popusta za uplate u celosti (agencijski prevoz) do 01.03.2015. (odnosi se na devizni deo cene paket aranžmana)
- 10% popusta za rezervacije do 01.03.2015. (odnosi se na devizni deo cene paket aranžmana)

Datum iz tabele se odnosi na period boravka. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Ostrvo Tasos je već dugi niz godina jedna od omiljenih destinacija naših turista, za koju se interesovanje ne smanjuje vremenom. Nalazi se oko 190 km istočno od Soluna povezan modernim autoputem tako da putovanje ne traje dugo. Tasos je ostrvo poznato po gostoljubivim stanovnicima koji su veoma razvili jednu od osnovnih delatnosti ostrvljana - turizam. Pored turizma poznat je po belom mermeru ali i po pčelarstvu koje je veoma važna delatnosti na ostrvu, med od crnog bora Vam svakako preporučujemo da ponesete kao suvenir sa ovog zelenog ostrva. Pored meda tu je i proizvodnja maslinovog ulja od prave grčke autohtone sorte maslina, koja se hemijski ne tretira. Na severu ostrva je glavni grad ostrva - Limenas a na jugu ostrva su Limenarija i Potos. Trajekt iz Keramotija vozi na svakih pola sata i vožnja traje oko 45 minuta pa preporučujemo ovu varijantu u odnosu na trajekt iz Kavale koji duplo duže plovi a i cena je viša.

Limenas je glavni grad ostrva i u njega uplovljavaju trajekti iz luke Keramoti, to je gradić koji pored turističkih sadržaja pruža i ono što mnoga druga letovališta ne mogu a to su arheološki ostaci u samom gradu i posebno Agora, drevno pozorište na čijem ulazu je i Arheološki muzej. Limenas pruža mogućnost da menjate plaže čak i ako niste došli automobilom jer, šetalištem uz more možete iz centra doći do poznate plaže Papias i još malo dalje do plaže Tarzanas. Kamena popločana glavna ulica nudi suvenire, neophodne sitnice, mesta za odmor i uživanje u specijalitetima ostrvske kuhinje, na peščanoj plaži su kafići sa uređenim delom s ležaljkama i separeima.

Vila Panos
Lokacija: Vila Panos se nalazi u Limenasu, 100 m od gradske plaže, odmah kod parkića i stare luke.
Opis: Vila ima WiFi, klima uređaj (u ceni - postoji jedinica i u spavaćoj sobi i u kuhinji), TV. U samom dvorištu vile ima arheoloških iskopina koje u kombinaciji s pogledom ka moru čine poseban doživljaj. Svi apartmani su na I spratu, imaju spavaću sobu, kupatilo sa tuš kadom je između spavaće sobe i kuhinje. U kuhinji pored kuhinjske opreme je i TV, dvosed (za jednu odraslu osobu ili dvoje male dece) i izlaz na veliku i lepu terasu s pogledom ka moru.

Popusti:
Deca u pratnji dve punoplative osobe:
- od 0 - 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
- deca od 2 -12 godina na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju samo odgovarajući dinarski deo aranžmana

Doplate:
- za jednu odraslu osobu 80% od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana)
- za klima uređaj 4-8 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) - doplata se vrši na licu mesta
- za polupansion (doručak + večera - meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana - cena od 10 € dnevno po osobi - doplata se vrši na licu mesta

Spajanje smena:
- za spajanje dve ili više smena naplaćuje se devizni deo za svaku smenu prema cenovniku i jedan dinarski deo čiji iznos zavisi od vrste prevoza. Odnosi se na vansezonu i sezonu.

Program putovanja:
1. dan
- Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima sa parking bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. dan - Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3 - 11. dan - Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. dan - Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. dan - Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Cena aranžmana po osobi obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
- najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
- usluge licenciranog pratioca grupe
- usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
- troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:
- povratna karta za trajekt 10 € (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)
- međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 - 70 god); 0.5 € (deca od 6 meseci - 18 god); 2 € (starije osobe od 71 - 83 god)
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

Polasci iz drugih mesta (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
- Subotica - doplata 2.500 dinara po osobi (povratna karta)
- Loznica - doplata 2.000 dinara po osobi (povratna karta)
- Novi Sad, Šabac - doplata 1.800 dinara po osobi (povratna karta)
- Kragujevac, Kruševac - doplata 1.000 dinara po osobi (povratna karta)

Sopstveni prevoz:
- cena aranžmana se umanjuje za 6000 din (umanjenje ne važi ukoliko je smena obeležena zvezdicom)
- vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put

Autobuski prevoz:
- Mogućnost kupovine samo autobuske karte uz obaveznu doplatu povratne trajekt karte 10 € (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije):
- povratna karta - odrasli 70 €, deca 60 €,
- jedan pravac - odrasli 50 €, deca 45 €

Uslovi i načini plaćanja aranžmana:
- svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
- 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
- čekovima građana najkasnije do 15.12.2015. datumirani svakog 15-og u mesecu
- platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
- mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
- mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Agencija zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

Objašnjenje vrsta smeštajnih jedinica:
- Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležaja i kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem
- Apartman je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC), odvojene spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i dnevne sobe sa naznačenim brojem ležaja, u kojoj je kuhinjski deo opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem
- Dupleks apartman je smeštajna jedinica koja ima kupatilo (tuš/WC), dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i zaseban kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem
- Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od kupatila, jedne ili dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze i kuhinjski deo i jedan ili dva ležaja (sofa na razvlačenje). Drugi, viši nivo ili sprat je povezan stepenicama sa nižim nivoom i često ima niži, kosi plafon.

Napomene u vezi smeštaja:
- U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
- Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.
- Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 - 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 120 - 140 cm.
- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje ili klasičan krevet.
- Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
- Dopunski sadržaji smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, sauna, parking, TV, klima uređaj...).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Važne napomene:
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu).
- Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
- Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
* za sve informacije pozovite se na www.tasos-info.rs
+381 11 2401 413
+381 11 3442 218
Mileševska 51, Beograd

Poslovnice:
Doktora Pantića 114, Valjevo
+381 14 244 713
+381 14 246 146
,
Beograd,
Srbija (RS)