Tasos - plaže

Tirkizna voda
Peščane plaže
Plaže sa plavom zastavicom

Sportske aktivnosti

Shopping
Garderoba, suveniri, nakit
Sportovi na vodi

Noćni život - Tasos

Diskoteke, barovi, taverne
Bogat noćni život
Odličan provod

Tasos - letovanje

Aranžmani
First minute popusti
Last minute popusti

Kinira, Tasos - Apartmani i hoteli

Kinira - Hotel Blue Bay Beach - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Ovaj hotel se nalazi u centru mestu Kinira, koje je smešteno između Skale Potamia i Alikija, na nekih 7 km od Skale Potamia i dvadesetak kilometara od Limenasa. - U pitanju je vremešan, pristojno održavan hotel, sa recepcijom, barom, uređenom baštom sa klupama i stolovima ispred ulaza, asfaltiranim parking prostorom unutar samog dvorišta, košarkaškim terenom, igralištem za decu, velikim, uređenim dvorištem sa zadnje strane i prilazom plaži u...
Kinira - Hotel Maranton Beach - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
U malom mestu Kinira, na udaljenosti od 8km od Skala Potamie i na oko 50m od šljunkovite plaže, u prostranom dvorištu nalazi se Maranton Beach. - Gostima nudi dečiji i bazen za odrasle, saunu (uz doplatu), teretanu, bar na bazenu, restoran, parking i wifi internet uz doplatu. - Ima ukupno 50 moderno uređenih soba i svaka ima klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, minibar, kupatilo sa fenom i terasu. - Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili...
Kinira, Tasos, Grčka - Leto 2017 - Aranžmani, apartmani i hoteli, First i Last minute
Kinira je mesto na istočnoj obali Tasosa koje se nalazi između plaža na Tasosu Hristi Akti i Makriamos. Ima lepu, iako malu i usku peščanu plažu sa dosta zelenila. Smeštaj na Tasosu razvijen je i na ovom mestu, pre svega ponuda za apartmanski smeštaj na Tasosu, koji je vrlo povoljan. Sobe „Dolphins Studios” gledaju na istoimeno ostrvo Kinira nedaleko od plaže Kinira, koje je gusto prekriveno šumom. Hotelski smeštaj na Tasosu ponosno predstavlja „Kinira Beach Hotel”, koji se nadvija nad plažom Kinira, na vidikovcu oivičenom šumom sa svih strana.
Kinira, Tasos, Grčka - Leto 2017 - Aranžmani, apartmani i hoteli, First i Last minute

Priliku za noćni život na Tasosu daju taverne koje se nalaze i na ovoj lokaciji, pre svega „Faros”, „Giorgos” i „Agorastos”.

Pre nego krenete na letovanje, proverite vremensku prognozu za Tasos. Pouzdana vremenska prognoza pokazaće Vam kakve vas vremenske prilike očekuju.

Vremenska prognoza

Vremenske prilike na Tasosu
Temperatura mora
Temperatura vazduha
Letovanje na Tasosu pruža mogućnost da uživate u izletima i znamenitostima ovog ostrva kojih je zaista mnogo, od predivnih plaža do arheoloških nalazišta.

Šta obići

Izleti, obilasci
Turističke atrakcije
Znamenitosti
Najbolja i najpovoljnija ponuda hotela i apartmana na Tasosu, autobuskim, avio ili sopstvenim prevozom. First i last minute popusti.

Smeštaj na Tasosu

Najpovoljnije cene
Apartmanski smeštaj
Hotelski smeštaj
Do Tasosa se može doći na različite načine. Na raspolaganju su Vam autobuski, sopstveni ili avionski prevoz, a izbor zavisi od Vaših želja i mogućnosti.

Prevoz do Tasosa

Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz