Sportske aktivnosti

Shopping
Garderoba, suveniri, nakit
Sportovi na vodi

Vremenska prognoza

Vremenske prilike na Tasosu
Temperatura mora
Temperatura vazduha

Tasos - plaže

Tirkizna voda
Peščane plaže
Plaže sa plavom zastavicom

Tasos - letovanje

Aranžmani
First minute popusti
Last minute popusti

Skala Prinos, Tasos - Apartmani i hoteli

Skala Prinos - Hotel Alea and Suites - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Alea Hotel & Suites 4* je novoizgrađeni hotel koji predstavlja spoj elegantnog i modernog. Prostire se na površini od oko 30.000 m2, uz široku peščanu plažu na samo par kilometara od mesta Skala Prinos. Sastoji se od više jednospratnih ili dvospratnih zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani. Ovaj hotel ima visok kvalitet usluge, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje tako da je idealan kako za parove tako i za porodice sa decom. -...
Skala Prinos - Hotel Apartmani Kazaviti - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Lokacija: Nalazi se u borovoj šumi na oko 100m od plaže. Od Skale Prinos je udaljen 1 km, od luke Limenas 19 km, a od Limenarije i Potosa 30 km. - Hotelski sadržaji: Poseduje bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena, bar pored bazena i u basti, saunu (uz dopLatu), teretanu (uz doplatu) i parking.Internet se može koristiti uz doplatu na licu mesta.Klima se doplaćuje 5 Eura dnevno (na licu mesta), krevetac je 8 Eura dnevno (na licu mesta), sef je...
Skala Prinos - Hotel Ilio Mare - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Položaj: Hotel je smešten u mestu Skala Prinos. Od mesta Prinos hotel je udaljen oko 1 km, oko 19 km od Limenasa. Hotel se nalazi na peščanoj Dassilo plaži, koja je nagrađena plavom zastavom zbog kristalno čistog mora. Hotel od plaže deli ulica. Leželjke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit. - Sadržaj: U okviru hotelskog kompleksa nalaze se recepcija, ostava za prtljag, spoljašnji bazen, dečiji...
Skala Prinos, Tasos, Grčka - Veliki izbor aranžmana, apartmana i hotela za leto 2017, First i Last minute
Prinos je jedno u nizu manjih mesta, koje se nalazi na severozapadnoj obali Tasosa, između turističkih naselja Skala Rahoni i Skala Kalirahis.

Skala Prinos je jedna od najlepših plaža na Tasosu, sa gotovo karipskom lepotom pejzaža i divnom čistom vodom. Iznad tirkiznog mora nadvija se drveće, tako da je na nekim mestima na plaži moguće naći i prirodni hlad. Plaža je široka i peščana, sa jednim manjim delom koji je kamenit i obrastao drvećem.
Skala Prinos, Tasos, Grčka - Veliki izbor aranžmana, apartmana i hotela za leto 2017, First i Last minute

Skala Prinos ima svoju uređenu marinu gde pristaju veliki brodovi, ali i hotelski smeštaj na Tasosu na kome bi mu pozavidela i mondenska letovališta. „Ilio Mare Thassos Resort” hotel sa pet zvezdica, izlazi na more i plažu na kojoj rastu palme, ali ima i veliki, lepo dekorisan bazen.
Noćni život i zabava na Tasosu su vrlo raznovrsni i nude za sve ukuse i uzraste odgovarajući sadržaj.Zabava na Tasosu počinje od jutra i traje duboko u noć

Noćni život - Tasos

Diskoteke, barovi, taverne
Bogat noćni život
Odličan provod
Najbolja i najpovoljnija ponuda hotela i apartmana na Tasosu, autobuskim, avio ili sopstvenim prevozom. First i last minute popusti.

Smeštaj na Tasosu

Najpovoljnije cene
Apartmanski smeštaj
Hotelski smeštaj
Do Tasosa se može doći na različite načine. Na raspolaganju su Vam autobuski, sopstveni ili avionski prevoz, a izbor zavisi od Vaših želja i mogućnosti.

Prevoz do Tasosa

Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz
Letovanje na Tasosu pruža mogućnost da uživate u izletima i znamenitostima ovog ostrva kojih je zaista mnogo, od predivnih plaža do arheoloških nalazišta.

Šta obići

Izleti, obilasci
Turističke atrakcije
Znamenitosti