Tasos - letovanje

Aranžmani
First minute popusti
Last minute popusti

Sportske aktivnosti

Shopping
Garderoba, suveniri, nakit
Sportovi na vodi

Smeštaj na Tasosu

Najpovoljnije cene
Apartmanski smeštaj
Hotelski smeštaj

Prevoz do Tasosa

Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz

Pahis, Tasos - Apartmani i hoteli

Pahis - Hotel Louloudis Boutique - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Hotel Louloudis Boutique 3* - U mestu Pahis lociran je ovaj prelep hotel koji se nalazi u prelepom okruženju i odiše prijatnom atmosferom uz vrlo kvalitetnu uslugu koju pruža. - Hotel je izgrađen 2005 godine i ima 40-ak soba. - Sobe su dvokrevetne, suite i mezonete. Svaka poseduje AC, SAT TV, mini frižider, sef, fen, balkon, kupatilo, telefon, internet. - Sam hotel poseduje restoran, bar, recepciju, menjačnicu, parking, uredjenu baštu, bazen...
Pahis - Hotel Vila Natasha - Letovanje - First i Last minute ponude. Aranžmani, apartmani i hoteli
Hotel se nalazi na 250m od Glifonery plaze, 8km od Limenasa, u delu koje se zove Pahis, nedaleko od mesta Skala Rahoni. - Hotel ima recepciju sa sefovima, restoran, bar, wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), mali bazen i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. - Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uređaj, krevetac (na upit, bez doplate), TV, mali frižider i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4...
Pahis, Tasos, Grčka - Letovanje 2017 - Aranžmani, apartmani i hoteli, First i Last minute
Pahis (Pachis Beach) predstavlja jednu veoma lepu i dugu plažu na Tasosu. Okolina plaže je načičkana žbunastim tamariks drvećem. Ovo drveće pruža odličnu zaštitu od sunca, tako da na plaži možete da provedete i ceo dan, a da ne strahujete da ćete da izgorite.
Pahis, Tasos, Grčka - Letovanje 2017 - Aranžmani, apartmani i hoteli, First i Last minute

Plaža Pahis, koja se nalazi na krajnjem severu Tasosa, u svom sastavu ima i nekoliko velikih taverni, restorana i kafebarova. Letovanje na Tasosu uz dosta hladovine i parking mesta u hladu, može da bude idealno ako posetite plažu Pahis.

Pre nego krenete na letovanje, proverite vremensku prognozu za Tasos. Pouzdana vremenska prognoza pokazaće Vam kakve vas vremenske prilike očekuju.

Vremenska prognoza

Vremenske prilike na Tasosu
Temperatura mora
Temperatura vazduha
Letovanje na Tasosu pruža mogućnost da uživate u izletima i znamenitostima ovog ostrva kojih je zaista mnogo, od predivnih plaža do arheoloških nalazišta.

Šta obići

Izleti, obilasci
Turističke atrakcije
Znamenitosti
Noćni život i zabava na Tasosu su vrlo raznovrsni i nude za sve ukuse i uzraste odgovarajući sadržaj.Zabava na Tasosu počinje od jutra i traje duboko u noć

Noćni život - Tasos

Diskoteke, barovi, taverne
Bogat noćni život
Odličan provod
Preporučujemo Vam odmor na najzelenijem grčkom ostrvu, na kome ćete uživati u plažama sa belim peskom i smaragdnom, toplom moru.

Tasos - plaže

Tirkizna voda
Peščane plaže
Plaže sa plavom zastavicom